Nu ezitati sa ne adresati intrebari

Stim in ce masura aceasta problema de prostata va preocupa, si, in consecinta, va raspundem foarte rapid. Intre timp, iata principalele intrebari pe care utilizatorii nostri ni le-au adresat.

Intrebarea 1– In cat timp urmeaza sa imi primesc coletul?

Comenzile sunt livrate in maximum cinci zile lucratoare.


Intrebarea 2 –Expedierea este discreta?

Expedierea este realizata intotdeauna intr-un ambalaj neutru. La exterior, pe ambalaj nu figureaza nicio informatie ce ar putea permite cunoasterea continutului. Pe exterior este vizibil doar destinatarul si expeditorul, S.C. Direct Office S.R.L.


Intrebarea 3– Cine este S.C. Direct Office S.R.L ?

 S.C. Direct Office S.R.L. este o societate de comert, specializata in furnizarea suplimentelor alimentare naturale.


Intrebarea 4 -  Care este modul de administrare al produsului Prostabium?

 Se recomanda administrarea unei capsule dimineata si a unei capsule seara, cu 1 ora inainte de culcare.


Intrebarea 5 - Ce cura Prostabium ar trebui sa aleg?

Problemele de prostata nu vin de pe o zi pe alta, este recomandata urmarea unei cure de 3 luni pentru efecte foarte durabile. Puteti incepe, de asemenea, chiar acum cu o cura test de 1 luna si sa controlati rezultatele.


Intrebarea 6 - Care este compozitia produsului Prostabium?

Capsulele Prostabium contin extracte de 5 substante care sunt cunoscute si testate stiintific pentru a actiona direct sau indirect asupra problemelor de prostata. Avantajul acestui produs este faptul ca substantele active sunt extrase in conditii optime, adica „pe uscat”.


Intrebarea 7 - Care sunt conditiile pentru a beneficia de un test gratuit?

Nu exista conditii. Toti cei care comanda Prostabium  beneficiaza de un test gratuit, indiferent care ar fi cura. Chiar si in cazul nemultumirii, cura returnata este rambursata. Pentru aceasta dispuneti de 3 luni de la finalizarea curei dumneavoastra.


Intrebarea 8 - Care sunt efectele secundare posibile?

In comparatie cu alte produse, Prostabium nu are nicio contraindicatie pentru adultii de sex masculin si nu presupune niciun risc pentru ei.

 

prostabium