Iata motivul pentru care cele 5 ingrediente active din Prostabium vor permite prostatei dumneavoastra sa revina la un volum compatibil cu functia urinara normala. De asemenea, iata cum datorita  Prostabium, nu veti mai avea nopti prea scurte, dureri sau cu scurgeri jenante.


prostabiumSaw Palmetto 

 Fructele de palmier pitic (Saw Palmetto sau Serenoa Repens) sunt utilizate in mod traditional de indienii americani pentru a descongestiona tractul urinar si pentru a trata problemele genitale.
Mai mult de douazeci de studii in dublu-orb contra placebo au demonstrat eficienta extractului de palmier pitic in ameliorarea simptomelor hipertrofiei benigne ale prostatei. Acesta actioneaza prin mai multe mecanisme:


⦁ Pare sa influenteze conversia testosteronului in dihidrotestosteron (DHT), inhiband alfa-reductaza-5.
⦁ Previne DHT sa se lege de receptorii androgeni din celulele prostatei.
⦁ Palmierul pitic reduce, de asemenea, contractiile musculaturii netede, relaxand astfel muschii vezicii urinare si ai sfincterului, cele care provoaca dorinta urgenta de a urina. Extractul de palmier pitic poate produce micsorarea prostatei hipertrofiate si, astfel, ameliorarea fluxului urinar.

505 barbati au primit de doua ori pe zi o doza de 160 mg de extract de Saw Palmetto. Dupa 45 de zile de tratament, au constatat o imbunatatire a fluxului urinar, o diminuare a volumului de urina reziduala si a dimensiunii prostatei, precum si o imbunatatire a calitatii vietii. La sfarsitul celor 90 de zile, 88% din pacientii si medicii lor au considerat ca tratamentul a fost eficient. Pentru barbatii de peste 40 de ani, extractul de Saw Palmetto constituie prima linie de aparare impotriva adenomului benign al prostatei: este cea mai buna alegere preventiva pe care un barbat o poate face pentru a proteja durabil acest organ esential.

- http://www.uofmhealth.org/health-library/hn-2161003

- http://www.healthy.co.uk/articles/2013/04cp-saw-palmetto-safe-to-take.html

- http:/www.healthy.co.uk/articles/2013/04cp-saw-palmetto-safe-to-take.html

prostabiumEpilobium

Ajuta la mentinerea functiei urinare normale la barbati, contribuie la confortul functiei urinare. Facut celebru de bestsellerul unei botaniste austriece, Epilobium este utilizat in principal in tratarea tulburarilor de prostata. Dar proprietatile sale antiinflamatorii, antibacteriene, astringente si calmante ajuta la lupta impotriva multor altor patologii: gastroenterita, diareea, laringita, iritatii ale pielii... Epilobium este, in prezent, obiectul a numeroase cercetari stiintifice.
 Desi utilizat in mod traditional timp de secole, de exemplu de catre amerindieni, Epilobium nu are lunga istorie de planta medicinala a altor specii. El este mentionat pentru prima data în secolul al XVII-lea de catre botanistul, fitoterapeutul si fizicianul englez Nicholas Culpeper, in cartea sa " The English Physician ".

De abia in secolul XX odata cu bestsellerul botanistei austriece Maria Treben, "La santé à la pharmacie du Bon Dieu", Epilobium si-a dobandit nobilul titlu de planta medicinala de preferat in cazul tulburărilor de prostată. 

- http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23642948prostabiumPygeum

In fitoterapie, prunul african trateaza polachiuria nocturna, hipertrofia benigna a prostatei cat si adenomul prostatei.
Descongestioneaza prostata, reduce dorinta de urinare si diminueaza volumul urinar rezidual.

- http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23642948

 

 

 


Urtica dioicaprostabium

Frunza de urzica este plina de principii active (minerale, vitamine, acetilcolina, histamina).
In plus, sterolii pe care ii contine si, mai ales β-sitosterolul, amelioreaza simptomele prostatei.

- http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3589769/

 

 

 

 

prostabium Curcuma 

 Medicina traditionala chineza si indiana exploateaza virtutile terapeutice ale curcuminei de mii de ani. Este recunoscuta, mai ales, pentru puternicele sale proprietati antiinflamatoare.
Ori, inflamatia repetata este un factor important in numeroase maladii cronice si, mai ales, in cele legate de prostata.

 - http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/26893768

 

 

 

prostabium

prostabium